Kokemuksia

Kokemuksia Biodynaamisesta Kraniosakraaliterapiasta:

”Chintanan rakastava läsnäolo salli minun sukeltaa neste-kehooni. Tämä valtameri oli niin tyyni ja elävä. Oloni oli niin helppo kuin valaan vauvalla, joka kellui äitinsä vieressä.”

Judith Maria Guenzl, soul singer ja muusikko

 

”Hoidossa Chintana aistiin herkästi ja hellästi asiakkaansa ja hänen hoitonsa on hyvin hienosyinen. Syvältä koskettava hoito.”

Virpi Raipala-Cormier, agronomi, Frantsilan Luomuyrttitilan toinen perustaja, Frantsilan Luomuyrttitila

 

”Pelkästään jo Chintanan läsnäolo ja huone alkavat rentouttaa mieltä ja kehoa. Chintana on hoitajana kuuntelevä, lämmin ja luo turvallisuuden tunnetta. Itse hoitokerrat ovat vakuuttaneet minut. Kehossani vapautuu kireyksiä ja omaa energiaa. Tuntuu kuin kehon omat parannuskeinot vapautuisivat. Hoidon jälkeen olo on ollut ihanan väsynyt ja raukea. Suosittelen lämpimästi,niin fyysisiin kuin mielen haasteisiin.”

-Veera

 

”Syvästi rentouttava hoito, joka tuntuu koko olemuksessa. Rentoutuminen tapahtui kehon ja mielen lisäksi jollakin laajemmalla tavalla, jota on vaikea pukea sanoiksi. Ongelmia ja haasteita ei tarvinnut kaivella ja silti vaikutukset tuntuivat konkreettisella tavalla. Loukkaantuneen käteni jännitys ja kivut vähenivät huomattavasti. Syviä jännityksiä kehosta vapautui. Ja tuntui, että hoito jatkui useita päiviä. Pikkuhiljaa vapautui enemmän ja enemmän jännityskerroksia. Uskomattoman hieno hoito ja ihana hoitaja, jonka huomaan oli helppo antautua!”

Jaana Hakala, koulutettu hieroja

 

Kokemuksia Dance Alchemy- ja tanssiterapia-tapahtumista:

 

”Vapaa läsnäoleva tanssi avaa sydämen rakkaudelle” 
– Riina

 

”Kurssi oli innostava ja energiaa antava. Lisäsi kuplivaa iloa elämään”
– Päivi

 

”Ihana ja vapauttava kokemus. Tanssin iloa ja jaksamista. Ja lämmin tunnelma.”
– Merja

 

”Ihana kurssi, kiitos! Chintanan ohjaus on mukavan rauhallinen ja ilmapiiri on lämmin. On voimaannuttavaa ja Raphaëlin soittama musiikki tuki erinomaisesti omaa matkaa. Kiitos.”
– Anu

 

”Vapautunut olo. Tuntuu että sain paremman kosketuksen itseen ja omaan voimaan”

 

”Loistava suomalais-ranskalainen pariskunta. Mies, kuin Mozart soittaa harppua. Lisäksi tanssin opettajatar saa kehon tanssimaan sydämellisyydellään”
– Tiina Valkama, Pirkanmaa

 

”Yllättävä vaikutus tällä kurssilla: sydän tuntui avautuneen ja olo oli seesteinen ja onnellinen. Taitava pariskunta ja lämminhenkinen kurssi.”
– Päivi Lehikoinen, Joensuu

 

”Sympaattinen hyvien energioitten välittäjäpariskunta”
– Minna

 

”Paras workshop koko festivaalilla!” -Tomi, Oulu

 

”Chintana on ihana, ottaa sydämellisesti ihmisen vastaan. Raphaëlin musiikki on kaunista kuunneltavaa, hän eläytyy musiikkiin ihanasti”
– Tiina

 

”Kurssilla oli syvempi olemus kuin pelkkä tanssi. Kurssi oli hyväksi. Suosittelen Dance transformaation kurssia.”
– Teuvo Siitonen

© 2020 Kraniosakraaliterapia – Chintana