Valitsen Sydämen tien

Valitsen SYDÄMEN tien

Kurssi sydämen läsnäoloon, aitoon rakkauteen ja iloon hemmotellen elävän harppumusiikin säestyksellä

Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö La 29.6.2019
Klo 10-17

Vastaa sydämesi kutsuun ja avaudu rakkaudelle. Tämä on kutsu omaan todelliseen itseesi,
– aitoon iloon ja ykseyteen.
Nauttimaan tanssien ja rentoutuen omasta itsestäsi!

Tällä syvältä sielua ravitsevalla, keho-tunne-mieltä nostattavalla kurssilla aistimme elämää sydämestämme. Ohjatun neutraali-tilan kautta keho-mieli-tunne-järjestelmämme tasaantuu, asettuu ja laskeutuu. Tulemme kosketukseen aina läsnäolevaan tyyneyden ja rauhan tilaan. Rentoudumme ja avaudumme kuuntelemaan sydäntämme.

Päivä sisältää mm. ohjattua hiljaisuus- ja sydän-meditaatiota, vapaata tanssia sekä syvärentoutuksia lumoavan harppu- ja huilumusiikin kera. Tämä on hyvin hellävarainen tapa vahvistaa ja tukea hermostojärjestelmäämme ja siten kokonaisvaltaista hyvinvointiamme.
Saamme myös välineitä joka-päiväiseen elämäämme olemaan läsnä sydämessämme ja alkuperäisessä olemuksessamme. Osan päivästä vietämme ulkona kauniissa luonnossa.

Sydän antaa tilaa, sallii ja hyväksyy itsemme juuri sellaisena kuin olemme. Se on portti todelliseen sisäiseen itseemme. Sydän on tunne-elin ja kuin antenni: sillä on kyky yhdistää meidät meitä ympäröivään ja kaikkiin. Tunnet ykseyttä, yhteyteen kuulumista ja voit kokea elämää uudella laajemmalla ja avoimella tavalla. Sydämessämme asuu viisaus ja se puhuu meille intuitiivisella, syvällisellä tavalla. Tulemme kosketukseen alkuperäiseen olemukseemme, tähän hellään oman todellisen itsemme yhteyteen.

Vapaan liikkeen ja tanssin kautta annamme kehollemme mahdollisuuden ilmaista sisäisiä tunteitamme ja energioitamme. Sitä kautta voimme tulla kosketukseen sisäisen ilon lähteeseemme sekä sydämemme sisimpään ja sen kauneuteen. Ilmaisemme tätä tanssien kauniin musiikin tahdissa. Rentoudumme tässä ja nyt, ja juhlistamme vapaasti tanssien tätä elämän suloista lahjaa.

 

Sydämesi saa laulaa ja tanssia vapaasti – juuri sellaisena kuin olet!

 

Lopuksi syvärentoudumme ja hemmottelemme itseämme herkällä sydäntä ravitsevalla harppu- ja huilumusiikilla. Voit hiljentyä ja levätä tässä suuressa rakkaudessa ja kaiken hyväksynnässä, antamalla musiikin parantavan värähtelyn koskettaa ja uudistaa syvältä.

Osan päivää nautimme ulkona kauniissa luonnossa.
Tämä kurssi sopii kaikille. Tarvitaan vain halu olla läsnä omassa sydämessäsi!

Mahtuu max 15 osallistujaa, joten varaathan paikkasi ajoissa. Voit kysyä vapaita paikkoja kurssin alkuun asti.

 

Vetäjinä:

Chintana Seppä
Tanssiterapeutti Dance Alchemy sekä biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti BCST ja kehoterapeutti. Hän on ohjannut lukuisia tanssiterapia-kursseja ja -työpajoja kansainvälisesti yli 15 vuoden ajan. Viime syksynä hän on muuttanut perheensä kanssa Provencesta Tampereelle ja on omistautunut jakamaan sydämen iloa ja läsnäoloa.

Raphaël Pinel
ranskalainen harpisti ja säveltäjä (Université de Rennes II). Hän on soittanut ja säveltänyt kaunista sydäntä koskettavaa ja syvästi rentouttavaa musiikkia mm. kelttiläiselle harpulle ja huilulle yli 25 vuoden ajan, esiintyen kansainvälisesti. Raphaëlilla on sopimus Malimba Records levy-yhtiön kanssa. Viimeisimmät omat levytyksensä ovat Source of Joy – meditative harp sekä NEEMA – Afro Celtic Adventures.

Kurssi alkaa lauantaina klo 9.30-10 tulokahvilla. Kurssi päättyy klo 17 iltapäivä-kahvin merkeissä.

Kurssin hinta: 115 € sisältää alv 24% ja ruokailut: tulokahvin / yrttiteen, kasvilounaan seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä iltapäivän kahvin / yrttiteen leivonnaisineen).

Ilmoittautuminen: 13.6.2018 mennessä.
Ilmoittautuminen tapahtuu Frantsilan hyvän olon keskuksen kurssikalenterin nettikaavakkeella. Kerro samalla mahdolliset ruoka-aineherkkyydet ja majoitustarpeet.

Osoite: Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Lisätiedot:

Chintana Seppä [email protected], 045 1633 929 (myös WhatsApp)

Aija Lento [email protected]

www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi
www.devachintana.com  www.chintana.fi

page2image14800page2image14960page2image15120

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan omasta sydämestäsi, vapaasta tanssista ja elävöittävästä rakkauden täytteisestä päivästämme yhdessä kauniin harppumusiikin sävelten hemmotellessa!

Edellisten kurssien osallistujien kokemuksia:

  • Vapaa läsnäoleva tanssi avaa sydämen rakkaudelle – Riina
  • Vapautunut olo. Tuntuu että sain paremman kosketuksen itseen ja omaan voimaan
  • Kurssi oli innostava ja energiaa antava. Lisäsi kuplivaa iloa elämään – Päivi
  • Ihana ja vapauttava kokemus. Tanssin iloa ja jaksamista. Ja lämmin tunnelma – Merja
  • Ihana kurssi, kiitos! Chintanan ohjaus on mukavan rauhallinen ja ilmapiiri on lämmin. On voimaannuttavaa! Raphaëlin soittama musiikki tuki erinomaisesti omaa matkaa.Kiitos! – Anu
  • Loistava suomalais-ranskalainen pariskunta. Mies, kuin Mozart soittaa harppua. Lisäksitanssin opettajatar saa kehon tanssimaan sydämellisyydellään. – Tiina
  • Yllättävä vaikutus tällä kurssilla: sydän tuntui avautuneen ja olo oli seesteinen jaonnellinen. Taitava pariskunta ja lämminhenkinen kurssi – Päivi
  • Sympaattinen hyvien energioitten välittäjä-pariskunta – Minna
  • Chintana on ihana, ottaa sydämellisesti ihmisen vastaan. Raphaëlin musiikki onkaunista kuunneltavaa, hän eläytyy musiikkiin ihanasti – Tiina

  

© 2020 Kraniosakraaliterapia – Chintana