Valitsen Sydämen tien

Kysy meiltä kesän 2019 kurssista:

devachintana (at) gmail.com / 045 1633 929

Lisätietoja pian.

Valitsen SYDÄMEN tien

Kurssi sydämen heräämiseen, aitoon rakkauteen ja iloon

 

Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö

Sunnuntaina 29.7.2018

Klo 10-17

 

Vastaa sydämesi kutsuun ja avaudu rakkaudelle.

Tämä on kutsu omaan todelliseen itseesi,

– aitoon iloon ja ykseyteen.

Nauttimaan rentoutuen ja iloiten omasta itsestäsi!

 

Tällä syvältä sielua ravitsevalla ja kokemusperäisellä kurssilla opimme havaitsemaan elämää sydämestämme. Neutraali-tilan kautta tulemme kosketukseen aina läsnäolevaan tyyneyden tilaan. Rentoudumme ja avaudumme kuuntelemaan ja olemaan syvästi läsnä sydämessämme.

Sydän antaa tilaa, sallii ja hyväksyy itsemme juuri sellaisena kuin olemme. Se on portti todelliseen sisäiseen itseemme. Sydän on tunne-elin ja kuin antenni: sillä on kyky yhdistää meidät meitä ympäröivään ja toisiin. Tunnet ykseyttä, yhteyteen kuulumista ja voit kokea elämää uudella laajemmalla ja avoimella tavalla. Sydämessämme asuu viisaus ja se puhuu meille intuitiivisella, syvällisellä tavalla. Tulemme kosketukseen alkuperäiseen olemukseemme, tähän hellään ja intiimiin oman todellisen itsemme yhteyteen.

Päivä sisältää mm. hiljaisuus- ja sydän-meditaatioita, tanssia, biodynaamista kraniosakraali-terapiaa, energy transmission hetken ja syvärentoutusta.

Vapaan liikkeen ja tanssin kautta annamme kehollemme mahdollisuuden ilmaista sisäisiä tunteitamme ja energioitamme, se voi tuoda meidät kosketukseen sisäisen ilon lähteeseemme. Sitä kautta on helpompi päästä kosketukseen sydämemme sisimpään ja sen kauneuteen. Ilmaisemme tätä tanssien kauniin musiikin tahdissa. Rentoudumme tässä ja nyt, ja juhlistamme vapaasti tanssien tätä elämän suloista lahjaa.  Sydämesi saa laulaa ja tanssia vapaasti – juuri sellaisena kuin olet!

 

Lopuksi syvärentoudumme ja hemmottelemme itseämme herkällä musiikilla. Voit hiljentyä tässä suuressa rakkaudessa ja kaiken hyväksynnässä, antamalla musiikin parantavan värähtelyn koskettaa ja uudistaa syvältä.

 

Osan päivää vietämme sääolosuhteista riippuen ulkona.

Tämä kurssi sopii kaikille. Tarvitaan vain halu olla läsnä omassa sydämessäsi!

Mahtuu maksimissaan 12 osallistujaa, joten varaathan paikkasi ajoissa.

 

Vetäjänä:

Chintana Seppä, tanssiterapautti, biodynaaminen kraniosakraali (BCST) – ja hierontaterapeutti. Dance Energy Transformation tapahtumia ohjaamaan hän on kouluttautunut Maneesha McLuren (USA) läsnäololla ja johdolla. Hän on ohjannut lukuisia tanssiterapia-työpajoja ja kursseja kansainvälisesti yli 15 vuoden ajan. Hän on osallistunut useisiin satsang-tapahtumiin (kohtaaminen totuudessa) ja henkisiin- ja hiljaisuus retriitteihin eri elävien mestareiden kanssa.

Chintana asuu Ranskan Provencessa ja on omistautunut jakamaan tietoista sydämen läsnäoloa ja iloa.

 

Kurssimaksu: 105€ sisältäen lounaan sekä iltapäivän piirakan ja yrttiteen/kahvin.

Sitovat ilmoittautumiset 18.7. mennessä:

Frantsilan Hyvänolon keskuksen lomakkeen kautta, (kerro samalla mahdolliset ruoka-aineherkkyydet ja mahd majoitustarpeet)  Varaa tästä

Tai suoraan Chintanalle devachintana @ gmail.com, + 33 6 953 10711

 

Lisätiedot:

Chintana Seppä devachintana @ gmail.com, + 33 6 953 10711 (myös WhatsApp)

Aija Lento info @ frantsilanhyvanolonkeskus.fi,

www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi

www.presenceducoeur.fr/fi

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan omasta sydämestäsi, vapaasta tanssista ja elävöittävästä rakkauden täytteisestä päivästämme yhdessä!

 

© 2019 Kraniosakraaliterapia Tampere – Chintana