Kurssit

Valitsen Sydämen tien

 

Valitsen SYDÄMEN tien-kurssi

Kurssi sydämen läsnäoloon ja aitoon rakkauteen hemmotellen elävällä harppumusiikilla.

Kutsu nauttimaan tanssien ja rentoutuen omasta sisimmästä.

la 29.6.2019

Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö

Lue lisää

 

Menneet tapahtumat:

Valitsen SYDÄMEN tien

Kurssi sydämen heräämiseen, aitoon rakkauteen ja iloon

 

Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö

Su 29. heinäkuuta, 2018 Klo 10-17

 

Vastaa sydämesi kutsuun ja avaudu rakkaudelle.

Tämä on kutsu omaan todelliseen itseesi,

– aitoon iloon ja ykseyteen.

Nauttimaan rentoutuen ja iloiten omasta itsestäsi!

 

Kesä 2017:

Dance Energy Celebration workshop Natural High Festivaalilla Suomessa 8. heinäkuuta.


DANCE MY HEART

Elävän musiikin tanssi-sydämeni päivä

La 22. heinäkuuta, 2017
Klo 10-17.30
Frantsilan Hyvän Olon Keskus
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Dance Energy Celebration web

 

Tanssi Sydämeni on paluu omaan todelliseen itseesi,

– iloon ja elävyyteen.

Kutsu nauttimaan tanssien ja iloiten omasta itsestäsi!

 

Tämä yhteinen päivämme on kutsu kuuntelemaan ja olemaan läsnä sydämemme sisimmässä, rentoutumaan tässä ja nyt, sekä juhlistamaan vapaasti tanssien tätä elämän suloista lahjaa.

Kun annamme itsellemme mahdollisuuden ilmaista tanssien sisäisiä tunteitamme ja energioitamme, se voi tuoda meidät kosketukseen sisäisen ilon lähteeseemme. Sitä kautta on helpompi päästä kosketukseen sydämemme sisimpään ja sen kauneuteen. Ilmaisemme tätä tanssien kauniin elävän musiikin tahdissa.

Raphaël avustaa meitä luomalla kaunista sydäntä koskettavaa ja myös rytmistä upeaa musiikkia kelttiläisellä harpullaan, huiluilla, rummuilla sekä elektroniikalla. Kehoomme varastoituneet energiat vapautuvat ja ilmaisemme kaikkea sitä, joka on läsnä juuri nyt. Tunnemme transformaation voiman ja voimme uudistua.

Sydämellämme on kyky antaa tilaa, sallia ja hyväksyä itsemme juuri sellaisena kuin olemme. Se on portti todelliseen sisäiseen itseemme. Voit antaa kauniin elävän musiikin värähdellä sisälläsi, viedä sinut mennessään ja antaa liikkeen ja tanssin tapahtua aivan itsestään. Sydämesi saa laulaa ja tanssia vapaasti ja villisti – juuri sellaisena kuin olet!

Mikä ilo syntyy siitä kun antautuu tähän mahtavaan energiaan, elämän tanssiin!

 

Lopuksi syvärentoudumme ja hemmottelemme itseämme herkällä elävällä harppumusiikilla. Voit hiljentyä tässä suuressa rakkaudessa ja kaiken hyväksynnässä, antamalla musiikin parantavan värähtelyn koskettaa ja uudistaa syvältä.

 

Tämä kurssi on osa Dance Energy Transformatiota joka on elämää muuttava prosessi. Siinä terapeuttisina prosesseina ovat tanssin ilmaisun voima ja itsensä hyväksyntä sydämen ja meditaation kautta.

Osan päivää tanssimme sääolosuhteista riippuen ulkona Virpin nurmella.

Tämä kurssi sopii kaikille, aikaisempaa tanssikokemusta tarvita. Vain halu olla läsnä omassa sydämessäsi!

 

Vetäjinä:

Chintana Seppä, tanssi-, biodynaaminen kraniosakraali (BCST) – ja hierontaterapeutti. Dance Energy Transformation tapahtumia ohjaamaan hän on kouluttautunut Maneesha McLuren (USA) läsnäololla ja johdolla. Chintana on ohjannut lukuisia tanssiterapia-työpajoja ja kursseja kansainvälisesti yli 15 vuoden ajan. Hän on osallistunut useisiin satsang-tapahtumiin (kohtaaminen totuudessa) ja henkisiin- ja hiljaisuus retriitteihin eri elävien mestareiden kanssa.

Hän asuu Ranskassa ja on omistautunut jakamaan tietoista sydämen läsnäoloa.

Raphaël Pinel, ranskalainen harpisti ja säveltäjä. Hän soittaa ja säveltää kaunista sydäntä avaavaa, syvästi rentouttavaa sekä myös rytmikästä maailmanmusiikkia mm. kelttiläiselle harpulle, huilulle ja rummuille.

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan omasta sydämestäsi, vapauttavasta tanssista ja ihanasta päivästä yhdessä kauniin musiikin sävelten hemmotellessa!

 

IMG_5178

 

 


 

 

Dance Energy Transformation with live music

Transformoidu iloiten tanssin ja sydämen voimalla

Screenshot 2016-05-10 15.06.01

Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö

Lauantaina 30. heinäkuuta, 2016

Klo 10-17.30

 

DANCE ENERGY TRANSFORMATION päivässä kuuntelemme omaa sydäntämme, tulemme kosketuksiin todelliseen sisäiseen itseemme kanssa ja tanssimme kauniin elävän musiikin tahdissa.

Sydämen, läsnäolon ja tanssin kautta transformaatio – tunteidemme, ajatuksiemme ja energioidemme muodonmuutos voi tapahtua. Siten voimme palata takaisin alkuperäiseen elävyyteen ja täyteen kukoistukseen – tähän upeaan elämän lahjaan!

Jota juhlistamme vapaasti tanssien.

 

Kun yhdistämme nämä kolme ainesosaa transformaatio voi tapahtua: muutamme negatiiviset ajatuksemme, kuviomme ja tunteemme mielekkäällä tavalla ja vapautamme itsemme rajoituksista, jotta elämämme voi kukoistaa täydesti.

 

Ensimmäinen aines on Tietoisuus: olla täysin läsnä keho tuntemuksissa, tietoinen tunteista, ajatuksista ja energioistasi.

 

Toinen ainesosa on Sydämen läsnäolo: toivottaa tervetulleeksi kaiken sen, joka on läsnä juuri nyt ja niin kuin se on. Ominaispiirteinä sydämessä ovat itsemme ja kaiken hyväksyminen ja salliminen ilman , että yritämme muuttaa mitään.

 

Kolmas ainesosa on Elävyys ja Voima (intensiteetti). Tanssin ja liikkeen kautta ilmennämme kaikkea sitä, mitä on läsnä tässä hetkessä.

 

Kun sekoitamme yhteen juuri saman verran näitä kaikkia ainesosia, alkeminen prosessi voi tapahtua. Se paljastaa meille oman todellisen minämme – rakkauden ja ykseyden, sen että olemme yhtä kaiken kanssa. Havaitsemme olemisen ilon, riemun ja vapauden!

 

Tässä meditatiivisessa päivässä opimme tämän alkemisen prosessin, jonka avulla voimme itse transformoida negatiivisia ajatuksiamme ja tunteitamme. Tanssimme niitä voimalla ja elävyydellä ja siinä meitä avustaa erityinen syvältä koskettava musiikki. Raphaël Pinel tukee meitä luomalla kaunista sydäntäkoskettavaa ja herkkää musiikkia kelttisellä harpullaan, huiluilla ja rummuilla. Kehoomme varastoituneet energiat vapautuvat ja ilmaisemme kaikkea sitä, joka on läsnä juuri nyt. Tanssien juhlistamme suurta iloista elämän juhlaa – sitä iloa, joka syntyy siitä lahjasta, että olemme elossa tässä hetkessä!

 

Lopuksi rentoudumme ja hemmottelemme itseämme herkällä elävällä harppumusiikilla. Voit syvärentoutua tässä suuressa rakkaudessa ja kaiken hyväksynnässä, antamalla musiikin parantavan värähtelyn koskettaa ja uudistaa syvältä.

 

Osan päivää tanssimme sääolosuhteista riippuen Virpin nurmella järvimaisemassa.

Tämä kurssi sopii kaikille, aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita  vain halua kohdata oma todellinen itsesi!

 

Lisätietoa Raphaëlista

DSC00467Screenshot 2016-04-19 15.23.12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä meditatiivisessa päivässä opimme alkemisen prosessin, jonka avulla voimme itse transformoida negatiivisia ajatuksiamme ja tunteitamme. Tanssimme niitä voimalla ja elävyydellä ja siinä meitä avustaa erityinen syvältä koskettava musiikki.

 

Raphael-new

 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan omasta sydämestäsi, vapauttavasta tanssista ja ihanasta päivästä yhdessä kauniin musiikin sävelten hemmotellessa!

 

© 2020 Kraniosakraaliterapia – Chintana